“Hoi! Wat leuk dat je even komt kijken! Ik ben het gezicht achter Esther Prins Photography. Vrouw van Marius en trotse mama van twee kinderen, een jongetje van 6 en een meisje van 3.  Als kind fotografeerde ik altijd al heel graag, dat was toen nog lekker ouderwets met een fotorolletje. Ik weet nog dat ik dan elke keer vol spanning naar het winkeltje in het dorp ging om de ontwikkelde foto’s op te halen om te kijken hoe ze geworden waren.  Iets wat ik nog steeds altijd graag doe, na een shoot snel thuis even kijken hoe de foto’s geworden zijn en dan lekker enthousiast aan de nabewerking beginnen. Nadat ik in 2011 een jaar rond gereisd had door Australië, Bali en Thailand wist ik dat ik meer wilde gaan doen met fotografie. Zo is in 2012 mijn bedrijfje opgericht en inmiddels heb ik al heel veel leuke stelletjes en gezinnetjes op de foto mogen zetten en heb ik door de jaren heen mijn eigen fotografie stijl ontwikkeld. Ik leg graag connectie vast, echte momenten en houdt van een mooie sfeer in een foto en heb altijd de drive om te blijven groeien en ontwikkelen in de fotografie. 

Ik geniet van veel dingen! Maar waar ik naast fotograferen het meeste van geniet is op dit moment ons woonboerderijtje waar we sinds een half jaar wonen na ruim 2,5 verbouwen! Het huis kochten we samen met een stukje land waar een klein bosje op staat en hier zijn wij met het hele gezin vaak te vinden. We bouwen aan een boomhut, zitten vaak gezellig rond een kampvuurtje, werken in de groententuin en hopen binnenkort een aantal kippen en twee schattige mini ezeltjes te verwelkomen. Daarnaast gaan we graag wandelen in mooie bossen of duingebieden en geniet ik ook erg van lekker koken en eten en de zomerzon. Wanneer het weer allemaal kan gaan we ook graag weer op een verre reis, een roadtrip met de kids door Amerika staat boven aan ons verlanglijstje!

Als je een shoot bij mij boekt ga ik graag met jullie naar een mooie omgeving zoals de duinen en het strand bij de maasvlakte of wassenaar of de loonse en drunese duinen waar een super mooie combinatie van zandduinen en naaldbos te vinden is. Niet alleen zijn deze omgevingen heel mooi maar kinderen vinden het ook geweldig! Het begin van een mooie foto is mooi licht dus ik doe een shoot altijd of in de ochtend of niet te lang voor zonsondergang want dan is het licht mooi zacht. Ik probeer van een shoot altijd een gezellig moment te maken, kinderen mogen vooral lekker op ontdekking gaan en met papa en mama spelen, ravotten en gek doen, grapjes maken, knuffelen en gezellig kletsen met elkaar. Want op deze manier kan ik de mooie, echte en spontane momentjes voor jullie vangen die zo fijn zijn om terug te zien op de foto’s.  Zo zorgen het juiste licht, een mooie omgeving met kledingkleuren die daar bij passen en een grote portie plezier voor  een mooi eindresultaat!