About Esther
  • About Esther

  • Hoi! Wat leuk dat je even komt kijken! Ik ben het gezicht achter Esther Prins Photography. Ik zou mezelf omschrijven als een echt gevoelsmens en ga graag mijn dromen achterna, zo vetrok ik 7 jaar geleden met een grote rugtas en mijn camera naar Australië voor de rondreis van mijn leven. Op deze reis ontmoette ik ook de man van mijn dromen! Na een jaar samen rond gereisd te hebben besloot hij met me mee naar Nederland te komen. In 2016 hebben we in zijn geboortedorp bij de prachtige Bodensee met uitzicht op de Alpen 'ja' tegen elkaar gezegd! Tijdens onze rondreis in Australië kwam ik ook tot de conclusie dat ik een andere droom waar ging maken, fotografe worden! Samen met mijn man en onze kindjes wonen we in een fijn huisje langs de rivier de lek en geniet ik van de fijne combinatie van het moeder zijn en andere gezinnetjes en stelletjes te mogen fotograferen
 
Things I love to do!
  • Things I love to do!

  • ohh wat hou ik van veel dingen! Maar waar ik naast fotograferen het meeste van geniet is de natuur, lekker eten, genieten van ons gezinnetje, de zomerzon, verre reizen, een goed boek lezen, mooie quotes ontdekken, longboarden, lekker koken en voor ontspanning na een drukke dag een fijne yoga sessie!
How I like to photograph
  • How I like to photograph

  • Ik maak graag zachte, sfeervolle foto's van echte momenten, gewoon zoals ze zijn want zo zijn ze vaak het mooiste. Een viering van jullie liefde, wat vind ik het fijn om dit zo mooi mogelijk voor jullie vast te leggen. Van een fotoshoot maak ik graag een gezellig moment, lekker praten en lachen en kids lekker laten spelen, op deze manier creëren we een fijne sfeer met veel spontane fotomomenten. Ik reis hiervoor graag naar allerlei mooie locaties door het hele land of daarbuiten of kom gewoon gezellig bij je thuis. Ook vergeet ik de details niet, want die zorgen er vaak voor dat een fotoserie zo'n mooi geheel wordt. Gaan jullie trouwen in het buitenland? Het lijkt me echt onwijs gaaf mee te gaan als jullie fotografe! Stuur me gerust een mailtje voor meer info.
 
Scroll Up