Prijzen en pakketten

Zwanger & Motherhood


tot 2 personen
(voor meer dan 2 personen geldt het tarief voor een gezinsshoot)

250 euro

Gezin & Newborn


tot max 6 personen

(ik neem geen boekingen aan voor groepen of meerdere gezinnen tegelijk omdat dit niet past bij mijn fotografiestijl, het zo min mogelijk poseren en juist de ongedwongen momenten vangen)

275 euro

Pakketprijs Zwanger/Newbornshoot


Boek je zowel een zwangerschapsshoot als newbornshoot bij mij? Dan ontvang je 50 euro korting.

475/500 euro


FAQ

Op wat voor locaties is het handig een fotoshoot te doen?

Omdat mijn focus tijdens het fotograferen ligt op het vangen van ongedwongen en echte momentjes spreek ik graag met jullie af op een plek die daarbij past. Denk bij een gezinsshoot aan een leuke natuurlijke omgeving zoals een mooi heide of bos gebied, de duinen of op het strand. Kinderen vinden zulke plekken meestal erg leuk en kunnen zich er heerlijk uitleven wat natuurlijk heel erg helpt bij het vangen van allerlei mooie momentjes.

Ook met een motherhood of zwangerschapsshoot ga ik graag naar een mooie natuurlijke omgeving. Deze natuurlijke omgevingen zijn heel sfeerbepalend voor de foto's en zorgen voor een mooi en rustig geheel.

Bij newbornshoots kom ik graag bij je thuis zodat we in jullie eigen vertrouwde omgeving foto's kunnen maken.

Wat voor kleding trekken we aan?

Net als de locatie is de kleding ook heel sfeerbepalend voor het uiteindelijke resultaat van de foto's. Ik raad altijd aan rustige aardse kleuren te gebruiken voor je outfits. Denk aan kleuren als zandkleur, bruintinten, offwhite of kaki en probeer hier mooie combinaties mee te vormen. Deze kleuren vormen dan samen met de natuurlijke omgeving een mooi en rustig geheel op de foto's. Probeer drukke prints, teksten en logo's te vermijden. Dit leidt namelijk alleen maar af van de gezichten en emoties die we juist graag vast willen leggen. Een klein fijn printje bij 1 persoon kan mooi zijn, als de rest dan bijv. effen kleding draagt. Bij het boeken van een shoot ontvang je altijd een brochure met kledigtips.

Wat is een handige tijd voor een fotoshoot?

Naast de locatie en kleding is het tijdstip van de fotoshoot het 3e belangrijke punt voor een mooi eindresultaat. Als fotografe werk ik alleen met daglicht en het juiste daglicht is daarbij heel belangrijk voor het kunnen maken van mooie beelden. In de lente/zomer worden de shoots of in de ochtend niet al te lang na zonsopgang gedaan of in de avond tijdens het mooie 'golden hour', het laatste uurtje voor zonsondergang. Op deze tijden van de dag is het licht mooi en zacht in tegenstelling tot midden op de dag wanneer de zon hoog staat wat voor fel licht, dus knijpende ogen, en harde schaduwen zorgt. In de herfst /winter of op bewolkte dagen kunnen we wat afwijken van deze tijden rondom zonsopgang en zonsondergang omdat de zon dan lager staat of doordat het licht door de bewolking zachter is .

Werk je met een aanbetaling?

Nee, ik werk niet altijd met een aanbetaling. Als je het zelf fijn vind mag het wel. Of om de kosten te verspreiden over twee betalingen mag ook de helft van de shoot bij het boeken aanbetaald worden en de tweede helft na de shoot.

Doe je shoots door heel Nederland?

Ik doe shoots tot een afstand van maximaal 1 uur en 15 min rijden vanaf Streefkerk (dit ligt onder Rotterdam)
Omdat ik vrijwel alle shoots op locaties zoals de loonse duinen of langs de kust doe zit ik al snel een uurtje in de auto dus wat reistijd is voor mij geen probleem. Ik zit juist graag even in de auto als ik daarvoor een prachtige shootlocatie krijg!
De eerste 40 km zijn altijd bij de prijs inbegrepen en voor de gereden kilometers daarboven word 0,21 ct per km gerekend.

Wanneer ontvangen we de foto's?

Na de shoot ga ik altijd gelijk aan de slag met de selecties van de foto's. Tijdens een shoot maak ik al snel tot 800 foto's dus het uitzoeken kan beginnen ;) Wanneer ik de mooie foto's geselecteerd heb ga ik aan de slag met een aantal preview foto's. Deze ontvangen jullie binnen een week na de shoot. De rest van de foto's volgen altijd binnen 3 weken na de shoot.

Hoeveel foto's ontvangen we?

Bij elke fotoshoot die je bij mij boekt ontvang ja alle mooie beelden van de shoot. Nabestellen is dus niet nodig. Bij een gezinsshoot met meerdere kinderen worden uiteraard meer foto's gemaakt als bij een zwangershapsshoot zonder kinderen maar je kunt er van uit gaan dat je altijd minimaal 30 foto's zult ontvangen (meestal zijn het er een stuk meer ;)

Ben je er klaar voor herinneringen vast te leggen?