Hi there!


Ik ben Esther, 33 jaar. Opgegroeid in een klein dorpje in Zuid-Holland langs de rivier de Lek. Als begin twintiger heb ik ontzettend genoten van het maken van mooie reizen over verschillende plekken van de wereld. Daarna kwam ik (samen met mijn,toen nog vriend, nu man! Lees onder het kopje travel ;) weer terug naar het dorpje waar ik op ben gegroeid en sinds een jaar genieten we in datzelfde dorpje van het wonen in een mooie oude woonboerderij op een prachtig plekje langs de dijk.


Ik ben mama van een jongen van 7 en meisje van 3.

Van mooie natuurgebieden word ik heel blij dus daar ben ik ook vaak te vinden. Voor fotoshoots en ook voor wandelingen en avonturen met mijn eigen gezin. In de lente en zomermaanden vind ik het heerlijk in onze tuin en groentetuin te werken. Daarnaast ben ik als persoon een echte dromer en optimist. Ik zie graag de positieve dingen in het leven.


Let's play!


Bij buiten zijn hoort spelen! Dit vind ik ook heerlijk om mijn kinderen te zien doen, hier kan ik echt van genieten. Daarom vind ik het ook zo leuk om jonge gezinnen op de foto te zetten en met kinderen tijdens een shoot op ontdekking te gaan.

Let them be little!

Travel


De wereld zien vind ik fantastisch. Als ik uit een vliegtuig stap in een heel ander deel van de wereld geeft dat me gelijk zoveel energie. Ik vind het zo mooi om anderen culturen en klimaten te ontdekken. Nieuwe geuren te ruiken, lokaal eten te proeven. Mijn man ontmoette ik ook tijdens het reizen toen ik 10 jaar geleden een ticket had geboekt naar Australië om te gaan backpacken. Gelukkig had ik geen specifiek plan voor mijn rondreis bedacht want sinds de dag dat we elkaar ontmoette klikte het zo goed dat we samen bijna een jaar hebben rond gereisd door Australië, Thailand en Bali.


Nu we na de lange verbouwing van ons woonboerderijtje gesetteld zijn dwalen mijn gedachten weer snel af naar alle mooie landen die we nog zo graag zouden ontdekken. We zijn echte zonaanbidders en houden van tropische sferen en warmte dus je zult ons niet snel in de sneeuw vinden;)


Volgende bestemmingen op onze travel wishlist:

Mexico, Costa Rica

Nog een keer een roadtrip door de USA doen, wat een fantastische natuur!

En ook nog eens terug naar Australië!

In de zomervakanties vinden we Zuid-Europa ook heerlijk, al lijkt Noorwegen me ook heel mooi!